Afscheidsinterview met Mannie Krak – Cultuurscout Almere Haven

Afscheidsinterview met Mannie Krak – Cultuurscout Almere Haven

Onze cultuurscout Almere Haven, Mannie Krak, heeft afscheid genomen van het Cultuurfonds Almere-team. Wij hebben haar kort geïnterviewd over haar tijd bij het fonds. Lees je mee?
 
Wat vond je het leukste aan je werk bij Cultuurfonds Almere, als Cultuurscout Almere Haven?
Eén van de taken was mensen met elkaar in contact brengen en koppelingen leggen. Mijn netwerk is groot en voor mij is het makkelijk om mensen de juiste richting op te sturen. Zo zijn ze heel makkelijk een eind geholpen door bijvoorbeeld alleen al een naam.
 
Welk project blijft je echt voor altijd bij?
Eén van mijn eerste acties voor het Cultuurfonds was een avond (tijdens HavenBreed) waarbij ik uitleg gaf over het Cultuurfonds aan een gevarieerde groep in Almere Haven en iedereen bleek wel iets van affiniteit te hebben met kunst, veel van de mensen vertelde gepassioneerd over hun ideeën.
Het was fijn om te zien dat kunst en cultuur zo leeft in Almere van grote al bestaande projecten tot kleine ideeën. Overal kom je het tegen, soms juist als je het niet verwacht.
 
Waar gaan we jou nog allemaal tegenkomen en waar kunnen we dit volgen?
Ik ga vooral druk aan de slag met mijn eigen kunst. Er liggen een aantal projecten op stapel, ook in Almere.
Wat betreft mijn kunst, ben ik vooral te volgen op Instagram: mannie_krak en Facebook en natuurlijk mijn website: www.manniekrak.nl
 
Maar ook heb ik nog een andere passie en dat is duurzaamheid, in mijn kunst recycle ik materialen maar dit gaat in mijn dagelijks leven nog verder.
Daarin ben ik apart te volgen: Insta: Duurzaammannie en Facebook Duurzaam
 
Foto door Claudia Kamergorodski

Berichten (0)

Comments are closed here.