Even voorstellen, Cultuurscout Almere Haven – Anke Portier

Even voorstellen, Cultuurscout Almere Haven – Anke Portier

Wij hebben sinds kort een nieuw teamlid! Namelijk Anke Portier Zij is vanaf nu de Cultuurscout Almere Haven. Woon je in Almere Haven en heb je vragen over een cultureel project? Stel dan al jouw vragen aan Anke. Dat kan via haven@cultuurfondsalmere.nl.

Wie is Anke Portier?

“Na het afstuderen op de Artez in Arnhem in 2016 ben ik vrijwel direct terug verhuisd naar Almere. De stad waarin ik sinds 1999 ben opgegroeid.

Toen ik een atelier kon huren op de Steiger, merkte ik dat Almere Haven bestaat uit een soort eilandjes, waarin iedereen zich bezighoudt met zijn eigen stukje. Dit maakt het zo ontzettend lastig voor de kleine cultuurmaker, de jonge kunstenaar, die niet deel is van een eilandje, om gelijkgestemden te vinden.

Mijn doel als Cultuurscout van Almere Haven is, me juist te richten op de kleine cultuurmakers, de jonge kunstenaars. En zo het individu een manier te bieden in contact te komen met het Cultuurfonds, maar ze ook juist te verbinden met elkaar.”

Berichten (0)

Comments are closed here.