Meld je aan voor het digitale spreekuur!

Meld je aan voor het digitale spreekuur!

Ook in tijden van corona staat Cultuurfonds Almere voor je klaar! Vanaf nu kun je elke woensdag tussen 14:00 en 17:00 bij ons terecht voor het digitale spreekuur. Hier kun jij persoonlijk met ons in gesprek over waar je mee bezig bent, welke plannen je hebt voor de toekomst en hoe wij jou daarbij kunnen ondersteunen. 

Het eerste digitale spreekuur staat gepland voor woensdag 6 mei tussen 14:00 en 17:00. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@cultuurfondsalmere.nl met als onderwerp ‘digitaal spreekuur’. Meld je vóór maandag 17:00 uur uit zodat we je van te voren kunnen inroosteren. Elke gesprek duurt maximaal 45 minuten en wordt gevoerd via ZOOM. Je krijgt de dinsdag vóór het digitale spreekuur waar je je voor hebt aangemeld een tijdstip en een ZOOM link die je kunt gebruiken.

Tijdens het digitale spreekuur kun je onder andere in gesprek over hoe het met je gaat tijdens de coronacrisis, hoe je je aanpast op ‘de anderhalve meter samenleving’ en hoe je, juist nu, verbinding en samenwerkingspartners zoekt. Daarnaast is er gelegenheid om een intakegesprek te voeren over nieuwe projecten.

Laten we, óók in de onzekere tijd waarin we nu leven, samen blijven werken aan het het versterken, verbreden, verbinden en vooruitgaan van cultuur in Almere. Meld je nu aan voor één van de onderstaande digitale spreekuren en ga met ons in gesprek!

De volgende digitale spreekuren staan op de planning:

 

10 juni, met Jan-Melle en Mira                    Uiterlijk aanmelden vóór maandag 8 juni, 17:00 uur.

17 juni, met Jan-Melle en Anke                    Uiterlijk aanmelden vóór maandag 15 juni, 17:00 uur.

24 juni, met Jan-Melle en Muriël               Uiterlijk aanmelden vóór maandag 22 juni, 17:00 uur.

1 juli, met Jan-Melle en Foktje                    Uiterlijk aanmelden vóór maandag 29 juni, 17:00 uur.

 

Berichten (0)

Comments are closed here.