U vraagt, Wij draaien!

U vraagt, Wij draaien!

Dinsdag 13 november om 19:30 uur, vindt de laatste editie van Culturele Zaken van 2018 plaats. Genaamd Jukebox: U vraagt, Wij draaien!, georganiseerd in het Reigers Inn, door Cultuurfonds Almere. Het is een avond waarop de datum en locatie al vast staan. Het programma staat nog open! Culturele ondernemers kunnen tot 24 oktober via info@cultuurfondsalmere.nl laten weten wat zij graag op het programma terug willen zien.

Tijdens Culturele Zaken leer je alle ins en outs over ondernemerschap en cultuur. Niet in een avond natuurlijk. Iedere avond heeft een ander thema. Dinsdag 13 november is de enige avond waarop het programma openstaat en bezoekers de kans hebben om zelf de avond in te vullen. Tijdens Jukebox: U vraagt, Wij draaien! kunnen er twee workshops plaatsvinden. Zoals een schrijfworkshop, waarin je leert hoe je een goed verhaal opbouwt. Of een workshop financiën, waarin je leert hoe je de financiën van jouw culturele onderneming regelt. Tot 24 oktober kunnen verzoeken worden ingediend via info@cultuurfondsalmere.nl.

Over Culturele Zaken
Terwijl Almere groeit, groeit de culturele sector mee. Dit komt omdat Almeerders steeds ondernemender worden binnen de culturele sector. Daarom organiseert Cultuurfonds Almere avonden waar culturele ondernemers terecht kunnen met alle vragen die zij hebben. Hiervoor zijn er ook edities georganiseerd in samenwerking met Cultuur+Ondernemen. De evenementen vinden plaats in Reigers Inn, een ruimte voor vrijheid, experiment en verbinding.

Over Cultuurfonds Almere
Cultuurfonds Almere wil een creatief en rijk cultureel leven aanwakkeren, want zij zijn ervan overtuigd dat een bruisend cultureel aanbod onze stad verrijkt. Als snelle en wendbare organisatie helpen ze de Almeerse culturele sector sterker te worden en moedigen zij deze aan om (meer) samen te werken met collega-cultuurmakers en andere sectoren. Zij delen als partner graag kennis, het netwerk en expertise. Daarnaast vinden zij investeren in ondernemerschap, innovatie, talent en creativiteit een must.

Berichten (0)

Comments are closed here.