Vacature Marketingcommunicatie en bureauondersteuning *gesloten*

Vacature Marketingcommunicatie en bureauondersteuning *gesloten*

Cultuurfonds Almere – Marketingcommunicatie en bureauondersteuning
Op freelance basis

Cultuurfonds Almere is het stimuleringsfonds voor Almere en haar cultuursector. Het fonds fungeert als aanjager van een sterkere cultuursector met een brede basis. Dit doet zij enerzijds door sectorvorming en samenwerking te bevorderen. Anderzijds door te investeren in ondernemerschap, innovatie, talent en creativiteit.

Met het coalitieakkoord 2018-2022 ‘Liefde voor Almere’ en het cultuurplan 2019- 2024 ‘Cultuur verrijkt, verbindt en versterkt’ is ervoor gekozen om Cultuurfonds Almere structureel onderdeel van de culturele infrastructuur van Almere te maken en te financieren middels een meerjarige subsidiebeschikking. Een culturele organisatie waar Almere blijvend gebruik van kan maken. Om te groeien, innoveren, versterken, helpen, adviseren, bevragen en verbreden.

2020 is het eerste jaar van de nieuwe beleidsperiode van Cultuurfonds Almere. Een periode waar borging van de continuïteit en een veranderende rol en taak centraal staan. Hiervoor gaan we onder meer op korte termijn over naar een nieuwe website en een nieuw CRM-systeem.

Wat ga jij doen

Als marketeer ontwikkel je het marketingcommunicatiebeleid verder en voert dit ook uit. Je bouwt het merk en de bekendheid van Cultuurfonds Almere verder uit door middel van online en offline campagnes. Ondertussen houd je de website up-to-date, creëer je samen met het team content voor op de socials en verstuur je de nieuwsbrieven. Je hebt een belangrijke rol bij het vormgeven van de nieuwe website en het achterliggende CRM-systeem en adviseer je intern op gebied van marketing en communicatie. Hiernaast ondersteun je de organisatie vanaf het kantoor. Zo houd je de agenda en de algemene mail bij en bied je organisatorische en administratieve ondersteuning bij financieringsaanvragen.

Wat breng jij mee

Jij bent een enthousiaste, energieke Almeerder met een passie voor kunst en cultuur en liefde voor de stad. Doordat je hbo denk- en werkniveau en de nodige ervaring hebt in marketingstrategie en content creatie, kan je zowel op strategisch niveau meedenken als hands-on taken oppakken. Collega’s omschrijven jou als iemand die creatief is, makkelijk kan schakelen en kansen ziet en pakt. Je werkt zelfstandig en zorgvuldig samen met een klein team en bent een proactieve sparringpartner voor de cultuurmakelaar en het bestuur. Uiteraard heb je uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en ken jij je weg in programma’s zoals Word, Excel, Photoshop, InDesign en Premiere.

Wat wij bieden

Jij krijgt de kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van Cultuurfonds Almere en de Almeerse cultuursector. Dit doe je samen met een groep superfijne collega’s en binnen een interessant en uitgebreid netwerk in de Almeerse culturele wereld. De brede en veelzijdige functie brengt ook veel ruimte voor eigen inbreng mee, zowel op de werkzaamheden als inhoudelijk op het beleid. We bieden hiervoor een vergoeding aan van €30 per uur exclusief btw voor 8u per week op basis van een opdrachtovereenkomst voor een jaar met de intentie tot verlenging.

 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan-Melle Liscaljet via 06 52233259.

Wil jij bijdragen aan de ontwikkelingen van kunst en cultuur in Almere en heb je belangstelling in deze functie? Stuur dan jouw motivatie en cv uiterlijk vrijdag 24 januari 2020 voor 16.00u naar info@cultuurfondsalmere.nl met als onderwerp Sollicitatie Marketingcommunicatie en bureauondersteuning.

Berichten (0)

Comments are closed here.