AANVRAGEN VOOR CULTUURFONDS ALMERE

Cultuurfonds Almere is een zakelijk en onafhankelijk stimuleringsfonds, dat structureel effect voor de creatieve en culturele sector in Almere aanjaagt

Wij geven cultuurmakers graag de kans om te groeien en een waardevolle bijdrage te leveren aan Almere. Om dit voor elkaar te krijgen, werken wij graag samen. De stichting deelt daarom haar kennis, netwerk en expertise. Daarnaast is Cultuurfonds Almere een stimuleringsfonds en absoluut géén subsidieverstrekker. Er zijn namelijk geen middelen beschikbaar voor structurele ondersteuning of projectbijdragen die niet aan de doelstellingen van het fonds voldoen.

Wil je een aanvraag indienen?

Voordat je de samenwerking met Cultuurfonds Almere opzoekt, raden wij je van harte aan eerst kennis te nemen van onze doelstellingen. Neem voordat je een aanvraag indient altijd eerst contact op met een cultuurscout of de cultuurmakelaar.

Cultuurfonds Almere hanteert een uiterlijke indientermijn van 8 weken voorafgaand aan het project. Aanvragen worden maandelijks behandeld. De complete aanvraag dient een week voor de vergadering in ons bezit te zijn. Bij een toekenning van een donatie door Cultuurfonds Almere gelden er algemene voorwaarden.

Heb je een financiële bijdrage ontvangen? Vermeld dan Cultuurfonds Almere op alle communicatie-uitingen van de organisatie en het project. Denk hierbij aan drukwerk, website, social media, nieuwsbrieven en ook tijdens presentatiemomenten. Meer informatie over het fonds en het logo vind je in onze perskit.

Geen geld, maar wel hulp nodig?

Cultuurfonds Almere helpt cultuurmakers in Almere graag structureel verder door het delen van kennis, netwerk en expertise. Dus heb je geen financiering nodig of sluit het project niet aan bij onze doelstellingen? Maar loop je wel ergens tegenaan of kan je professioneel advies gebruiken? Kom dan langs tijdens ons inloopspreekuur Cultuurfonds Almere On Tour of neem contact op met een cultuurscout of de cultuurmakelaar.

MAAK EEN AFSPRAAK

Kan je hulp gebruiken of wil je een financiële bijdrage aanvragen, neem dan altijd eerst contact op met de cultuurmakelaar.

Cultuurfonds Almere houdt kantoor in de Kunstlinie.

  • Esplanade 12
    1315 TB Almere
    Postbus 1519
    1300 BM Almere
  • 036 8455701
  • hulp@cultuurfondsalmere.nl

Iedere eerste dinsdag van de maand komt Cultuurfonds Almere naar je toe

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon

Onderwerp

Bericht